Podmínky účasti na seminářích a workshopech
Patříte ke Generaci Z a zajímá vás udržitelnost? Přijďte na přednášku o plýtvání jídlem!
Přemýšleli jste někdy, co se stane s jídlem, které končí v koši? Jak ovlivňuje planetu, naši budoucnost a každodenní život? Zveme vás na odbornou přednášku „Zachraň jídlo, neplýtvej“, kde se dozvíte, jak efektivně snižovat potravinový odpad a přispět k udržitelnější budoucnosti.
Lektorka: Veronika Mejkalová z iniciativy Zachraň jídlo
Těšíme se na vás!
Začátek akce | 9. dubna 2025 v 16:00 |
Konec akce | 9. dubna 2025 v 17:00 |
Druh akce | Přednáška |
Webové stránky | https://sustain.cuni.cz/SUS-128.html?news=24938&locale=cz |
Místo konání akce | Kampus Hybernská, sál E1 |
Rezervace | https://registrace.cuni.cz/Account/Login?ReturnUrl=%2FRegisterEvent%2Fff441ad7-3bc4-49fd-9a94-a71923c7926e |
Vstupné | Zdarma |
UK Point
Univerzita Karlova
Celetná 13
116 36 Praha 1
Česká republika
Tel.: (+420) 224 491 850
E-mail: