Podmínky účasti na seminářích a workshopech
Zdravý (studentský) talíř
Jak zdravě nakoupit? Co vlastně je zdravá a nezdravá potravina? A existuje vůbec? Praktický workshop zaměřený na základy (praktické) výživové gramotnosti, i osvětlení toho, jak vlastně věda ví, co je a není zdravé. V první části semináře si na příkladech ověříme, jak vlastně vypadá zdravý (a environmentálně udržitelný) talíř, a na kolik ho dnes dodržujeme. Dále se naučíme, jak v obchodech poznat kvalitní potravinu, i jak nakoupit bez prohloubení mariánského příkopu do studentského rozpočtu.
Na seminář doporučujeme přinést sepsaný jídelníček z posledního dne. Seminář je vhodný jak pro zastánce konvenční, tak vegetariánské a veganské stravy.
Lektor: MUDr. Eliška Selinger
Termín: 5. května 2022 14:00 - 17:00 hod., Zelená posluchárna, Celetná 20, Praha 1
MUDr. Eliška Selinger je lékařkou věnující se na nutriční epidemiologii. V současné době dokončuje PhD studium na 3.LF UK a souběžně také magisterské studium epidemiologie na London School of Hygiene and Tropical Medicine.
Začátek akce | 5. května 2022 v 14:00 |
Konec akce | 5. května 2022 v 17:00 |
Organizátor | Bc. Soňa Vítková |
Email na organizátora | sona.vitkova@ruk.cuni.cz |
Telefon na organizátora | 224491651 |
Webové stránky | https://ukpoint.cuni.cz/IPSC-538.html |
Místo konání akce | Zelená posluchárna, Celetná 20, Praha 1 |
Rezervace | https://registrace.cuni.cz/RegisterEvent/1000a916-2525-4c5d-9da6-b69d02d47db8 |
UK Point
Univerzita Karlova
Celetná 13
116 36 Praha 1
Česká republika
Tel.: (+420) 224 491 850
E-mail: