• Akce
  • Všechny akce

Všechny akce

Podmínky účasti na seminářích a workshopech


Zdravý (studentský) talíř

Jak zdravě nakoupit? Co vlastně je zdravá a nezdravá potravina? A existuje vůbec? Praktický workshop zaměřený na základy (praktické) výživové gramotnosti, i osvětlení toho, jak vlastně věda ví, co je a není zdravé. V první části semináře si na příkladech ověříme, jak vlastně vypadá zdravý (a environmentálně udržitelný) talíř, a na kolik ho dnes dodržujeme. Dále se naučíme, jak v obchodech poznat kvalitní potravinu, i jak nakoupit bez prohloubení mariánského příkopu do studentského rozpočtu.

Na seminář doporučujeme přinést sepsaný jídelníček z posledního dne. Seminář je vhodný jak pro zastánce konvenční, tak vegetariánské a veganské stravy.

Lektor: MUDr. Eliška Selinger

Termín: 5. května 2022 14:00 - 17:00 hod., Zelená posluchárna, Celetná 20, Praha 1


MUDr. Eliška Selinger je lékařkou věnující se na nutriční epidemiologii. V současné době dokončuje PhD studium na 3.LF UK a souběžně také magisterské studium epidemiologie na London School of Hygiene and Tropical Medicine.

Začátek akce 5. května 2022 v 14:00
Konec akce 5. května 2022 v 17:00
Organizátor Bc. Soňa Vítková
Email na organizátora sona.vitkova@ruk.cuni.cz
Telefon na organizátora 224491651
Webové stránky https://ukpoint.cuni.cz/IPSC-538.html
Místo konání akce Zelená posluchárna, Celetná 20, Praha 1
Rezervace https://registrace.cuni.cz/RegisterEvent/1000a916-2525-4c5d-9da6-b69d02d47db8


Poslední změna: 18. květen 2021 23:48 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Máte dotaz?
Kontakty

UK Point

Univerzita Karlova

Celetná 13

116 36 Praha 1

Česká republika


Tel.: (+420) 224 491 850

E-mail:

Provozní doba a kontakty na oddělení


Jak k nám