Pro absolventy
Přednáška Věry Doušové se bude zabývat vlivem nadvýroby potravin na přírodní zdroje, jako jsou voda, vzduch nebo půda či vlivem plýtvání potravinami na nadvýrobu. Hovořit se bude také o situaci u nás a ve světě z hlediska plýtvání, kdo jsou největší plýtvači a jaký je roční objem toho, co vyhodíme? Položíme si otázku, jak řešit problém plýtvání ve vztahu k životnímu prostředí a jaká je role potravinových bank. Bavit se budeme také o tom, jak začít s udržitelnějším způsobem nakládání s potravinami.
Lektorka: Věra Doušová
Začátek akce | 14. listopadu 2019 v 18:00 |
Konec akce | 14. listopadu 2019 v 19:30 |
Organizátor | UK Point, Univerzita Karlova |
Email na organizátora | absolventi@cuni.cz |
Místo konání akce | Malá aula, Karolinum, Ovocný trh 3 |
Rezervace | http://ipc1.cuni.cz/reg/index.php?event=10337 |
UK Point
Univerzita Karlova
Celetná 13
116 36 Praha 1
Česká republika
Tel.: (+420) 224 491 850
E-mail: